Een pyjama heren, dat slaapt wel zo comfortabel

Je denkt misschien dat je het slim aanpakt als je iedere avond alleen in je boxershort onder je laken of onder de dekens kruipt. Een pyjama is niks voor jou. Maar ik ga je nu vertellen dat je beter wel een pyjama heren kunt bestellen. Dat is niet alleen beter voor jou, maar ook voor het behoud van je bed. Een pyjama heren moet wel aan wat eisen voldoen. Zo is het  fijn als een pyjama gemaakt is van katoen. Katoen zorgt ervoor dat het vocht dat je tijdens de nacht verliest door zweten wordt afgevoerd van je lijf. Hierdoor zorgt een pyjama heren ervoor dat je het minder warm krijgt in de nacht. Ook is het dan fijner dat het vocht niet op je lijf blijft liggen.

Waarom is een pyjama heren beter voor je bed?

Een pyjama heren zorgt voor een soort van barrière tussen jou en je bed en je beddengoed. Doordat je pyjama al veel vocht opvangt, komt er minder in je matras en in je beddengoed terecht. Een pyama kun je snel even wassen en, als het even meezit, dezelfde dag weer aan. Probeer dat maar eens met je matras! Daarbij is een pyjama ook nog eens fijner als je er 's nachts wel eens uit moet.

Moet je er 's nachts vaak uit?

Bijvoorbeeld om je kinderen te troosten of een flesje te geven? Dan krijg je het zonder pyjama direct hartstikke koud. Natuurlijk kun je dan eerst op zoek gaan naar je badjas, maar tegen de tijd dat je die hebt gevonden ben je écht klaarwakker. Je kunt in je pyjama heren heel gemakkelijk even naar de kinderkamer of naar het toilet lopen. Daarna duik je zo weer onder de deken. Je slaapt dan al snel weer in en kunt er de volgende dag weer tegen.

Maar pyjama's zijn toch voor oude mannen?

Welnee! Ook jonge(re) mannen willen goed kunnen slapen. Bestel er gewoon eens een en gebruik die. Je zult zien dat je je temperatuur in de nacht een stuk beter kunt reguleren. Heb je het altijd enorm warm? Bestel dan een korte pyjama. Met een korte broek en een shirt met korte mouwen. Je zorgt er dan wel voor dat je lijf goed bedekt is, maar je hebt toch minder het gevoel dat je het snel te warm zult krijgen. Een pyjama heren is trouwens ook ideaal voor op de camping. 's Nachts naar het toiletgebouw in je boxer? Doe maar niet!

Gerelateerde blogs