Een ZZP community is misschien ook wel iets voor jou

Als zelfstandig ondernemer sta je er, over het algemeen, alleen voor. Jij bent een ZZP'er en dat wil zeggen dat je zelfstandige zonder personeel bent. En dus ook zonder zakenpartner. Natuurlijk kun je belangrijke zaken overleggen met je partner, maar dat kan meestal pas als jullie samen aan tafel zitten aan het eind van de werkdag. Je hebt dan veel meer aan een ZZP community. De ZZP community van Younited.nl is een groep mensen die elkaar helpen waar ze maar kunnen. Je kunt in de ZZP community terecht wanneer je vragen hebt over ondernemen in het algemeen, maar ook met meer specifieke kwesties kun je er geholpen worden. En dat maakt deze ZZP community een goed idee.

Een ZZP community is er voor elkaar

Soms wil je gewoon even met iemand sparren. Waar dan ook over. Het kan gaan over het doen van je belastingaangifte en vragen over je aftrekposten, maar ook over de arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ZZP'ers. En wat denk je van de voordelen van leasen of juist kopen van een auto? Zaken waar je gewoon wel eens met een ander over wilt overleggen. Het maakt dan niet uit dat je de ander niet kent. De ZZP community bevat allemaal mensen die bezig zijn met ondernemen. Op welk gebied dan ook.

Netwerken kost veel tijd

Maar tegelijkertijd is netwerken wel dé manier om nieuwe mensen te leren kennen en om nieuwe opdrachten binnen te halen. Nu is het wel leuk om eens in de zoveel tijd een live netwerkmeeting bij te wonen, maar over het algemeen zul je daar maar weinig tijd voor hebben. Door je aan te melden voor de ZZP community kun je netwerken vanuit huis. Je vindt hier gelijkgestemden, maar ook mensen uit totaal andere branches. Iedere ZZP'er is hier welkom. En dat maakt het een bijzondere groep mensen. Wie weet krijg je je volgende opdracht wel via via!

Je kunt ook actief reageren op ZZP vacatures

Opdrachtgevers kunnen opdrachten plaatsen via deze community. Je zult zien dat er dagelijks weer nieuwe opdrachten bijkomen en dat je er soms ineens een prachtige opdracht weet te scoren. Een opdracht die precies in jouw straatje past. Het kan ook zijn dat er even niets voor je bij zit, maar het is zeker de moeite waard om zeer regelmatig even in te loggen en te kijken wat er allemaal te vinden is. Misschien kun je anderen wijzen op de verschillende mogelijkheden. Hoe dan ook, je kunt hier altijd weer wat leren en meer ervaring opdoen!